Rozsdamentes tartályok

 

   

 

LINKEK:

Egyéb hasznos oldalak:


 

Rozsdamentes tartályok

Üdvözöljük önöket a TARTÁLYGYÁR Kft. saválló tartályok / rozsdamentes tartályok oldalán. Ezen az oldalon remélhetőleg mindent megtud, az általunk forgalmazott saválló és lúgálló rozsdamentes acél tartályokról.

A rozsdamentes vagy másként  saválló-, inox-, stainless steel-, alapanyagból készített termékek az ipar és a mezőgazdaság, valamint a kereskedelem legszélesebb területein használhatók. Ennek kielégítésére a szabvány többféle rozsdamentes minőséget megkülönböztet, így pl. van csak saválló, csak lúgálló ill. sav és lúgálló ötvözött acél. A borászat és az élelmiszeripar főleg a sav és lúgálló acélötvözeteket használja. Ennek megfelelően például a forgalmazott rozsdamentes hordók, kádak, tartályok az AISI 304 minősítésű lemezből készülnek.

Jelenleg úszófedeles és tömlőzárású, szériában gyártott tartályokat forgalmazzuk.

A forgalmazott tartályok alapvetően 2 féle kialakításban léteznek. Az egyik a síkfenekű, levehető lábú tartályok, ill. a kúpos aljú rögzített lábú változat.

Minden álló úszófedeles tartály paraffinos! 

Használati utasítás:
A fedél behelyezése után, a fedél és a tartály oldala közötti egy kb. 2-8 mm rést láthatunk körkörösen. A rést kitöltjük élelmiszeripari minőségű parafinnal. Ha a paraffin teljesen befedi a bor felületét, akkor  a tartály úszófedele légmentesen zár, folyadék kiengedés után is! A tartály méretétől függően a kitöltés kb. 0,5-2 dl parafinnal megoldható.

Igény esetén megoldható a paraffinos úszó-, merülő fedél helyett tömlős fedél kialakítása is.

A tömllős fedeles kialakításnál nincs paraffin, itt a tömlős fedél kialakítása olyan, hogy egy levegővel felfújható szilikon tömlőt illeszthetünk a peremére( mint a bicikli kerékre a gumi tömlő). Ezt pumpával addig kell fújni, amíg a tartály falának feszülve záródik a felület. A szilikon tömlő élelmiszerbarát, semleges, élelmiszer-ipari felhasználású. Pumpát lehet rendelni rozsdamentes vagy műanyag változatban is! A pumpa, a tömlő, a fedél külön is rendelhető

Az úszó-, vagy a tömlős fedélen kívül minden álló tartálynak külön porzáró fedele van, valamint minden hordón legalább 1 db rozsdamentes pvc csap és 1 db láb is van. Az ettől való eltérést az árlistán jelezzük!

Ha 1, ill. 2 csap van feltüntetve, az mindig ½”-os. Ha 3 csapos a tartály, akkor 2 db ½”-os, 1 db pedig ¾”-os.

Az árjegyzékben külön szerepeltetjük, ha a tartály feneke kúpos.

Árak tekintetében tekintse meg árlistánkat  http://tartalywebaruhaz.hu

 oldalon !

Az átfutási  idő általában. 2 - 4 hét. A megrendelt tartályok telephelyünkön átvehetők, vagy leszállítjuk. A szállítási díjak a megrendelés során olvashatók, ill. itt megtekinthetők: http://tartaly.info/szallitas.html

 

Az úszófedeles és tömlős tartályok aktuális méretei:

Lehetőség van a szériában gyártott tartályoktól eltérő, más méretű és funkciójú tartályok, kádak, konténerek, erjesztők, tárolók, szállítók, medencék, gyártására is. Kérem, amennyiben ilyen igénye van írjon e-mailt, telefonáljon, küldjön faxot. Ismerje meg ajánlatunkat, azután döntsön!

Az egyéb gépek, berendezések megtekintéséhez kattintson ide!

ÍRozsdamentes tartályok felhasználási területei:

  •     borászat,

  •     szeszipar,

  •     ecetgyártás ,

  •     étolajgyártás,

  •     tejipar,

  •     méztárolás,

  • ivóvíz tárolás

de felhasználható akár ivóvíztárolónak, esővízgyűjtőnek, stb.

Erjesztő tartályok,  szűrők, töltőgépek, prések megtekintése katt ide!!

Egyéb infók: info@tartalygyar.hu

 

      © Copyright 2006 Design by ViliSoft