Műanyag tartályok

 

   

LINKEK:

Egyéb hasznos oldalak:

 

MŰANYAG TARTÁLYOK

IBC KONTÉNEREK

HASZNÁLT TARTÁLYOK

 

Műanyag tartályok

Cégünk 1990 óta foglalkozik műanyag tartályok kereskedelmével. Alapanyagok közül a polipropilén ill. a polietilén a legszélesebben felhasználható műanyag, ami sav és lúgálló, rugalmas, de ugyanakkor nagyszilárdságú, környezetbarát is. Élettartama az alapanyag gyártó certifikációja szerint 40-50 év, nem veszélyezteti korrózió, kiváló vízzáró tulajdonságú.

Sav-, és lúgálló tulajdonsága széleskörű ipari, mezőgazdasági, valamint lakossági felhasználását teszi lehetővé. Színe natúr fehér, kék vagy homokszínű, ill. fekete.

  Rövid határidővel szállítunk.

  • Saját fejlesztésű tartálysorozatunk az univerzális felhasználásra készített UNITANK sorozat, mely szinte bármilyen célú felhasználás során megállja a helyét!

Alak és forma tekintetében bármit elkészítünk, amit az alapanyag megenged. Így álló és fekvő elrendezésű, kocka, téglalap, kör, ellipszis, háromszög, szabálytalan stb. alaprajzú, akár szabálytalan alakú tartályok is elképzelhetők.

Terhelés szempontjából, mind a földalatti, mind a föld feletti használatra az álló hengeres tartály a legmegfelelőbb! Előállítása legolcsóbb, anyagszükséglete a legkedvezőbb. A terhelések szétosztására külső ill. belső műanyag merevítéseket alkalmazunk, szükség szerint kiegészítve fémerősítéssel is!

Az árakat tekintse meg itt  =>  http://tartalywebaruhaz.hu

A tartályokról készített képeket tekintse meg itt => KÉPEK

A kész tartályokat igény szerint leszállítjuk rendeltetési helyére!

 

IBC tartályok / konténerek

2005-ben kezdtük meg a rácsos, raklapos IBC tartályok forgalmazását. Kínálatunkban szerepelnek az új, használt, felújított, ill. az átalakított IBC tartályok is. ADR-es és ADR nélküli kivitelben is kérhető! Bővebb tájékoztatást a http://www.ibctartaly.blogspot.com oldalon talál!

Az árakat tekintse meg itt  => http://tartalywebaruhaz.hu
 

A tartályokat igény szerint futárral küldjük, vagy leszállítjuk rendeltetési helyére!

 

Használt műanyag tartályok

A használt tartályokkal 2005-ben kezdtünk el foglalkozni. Külön weboldalt indítottunk, melynek címe: http://www.hasznalttartaly.hu . Itt  használt, bármilyen anyagú tartályokat, valamint használt borászati berendezéseket kínálunk! A használt műanyag tartályok általában 3-10 m3-es polipropilén, ill. polietilén, állóhengeres, földfeletti tárolásra szolgáló tartályok.

Ha Önnek is van eladó használt tartálya, borászati gépe, jelezze, INGYEN bármeddig hirdetjük, jutalékot a sikeres értékesítés után kell fizetnie!

 

Írjon, keressen: info@tartalygyar.hu

 

 

      © Copyright 2006 Design by ViliSoft